Actie Kerkbalans Actie Kerkbalans

Wat is Kerkbalans

Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. Drie kerkgenootschappen die al sinds 1973 een beroep doen op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari gul te geven voor hun eigen plaatselijke kerk.
Voor de campagne van 2018 is het thema "Geef voor je kerk". De actieperiode is van 20 januari t/m 3 februari 2018.

Geef de Kerkbalans-campagne in uw kerk extra aandacht met een laagdrempelig startmoment. Een mooi moment om bekendheid te geven aan de start van de actie. Bovendien is het een mooie gelegenheid om de vrijwilligers en kerkleden te motiveren.
Startmoment
Het landelijke startmoment vindt plaats op zaterdag 20 januari vanaf 13.00 uur. Op dit moment starten over het hele land kerken hun lokale Actie Kerkbalans. Sluit hierbij aan met uw eigen feestelijke startmoment.

Bekijk ook het fimpje hieronder.

Wilt u meer over actie kerkbalans lezen dat kan via onderstaande link                                                                              AKTIE KERKBALANS