Kerststallenexpositie 2017 Kerststallenexpositie 2017

De exposanten zijn Jan de Vries uit Wolvega en Jan Rijpkema uit Frederiksoord.
Jan de Vries is heel bekend om zijn verzameling kerststallen en heeft al diverse keren in verschillende plaatsen geëxposeerd. Daarnaast beschikt hij over een grote kennis wat de kerststal betreft. Wij hebben hem bereid gevonden hierover te vertellen op woensdag 13 december om 20.00 uur in de protestantse kerk van Noordwolde.
Jan Rijpkema is ‘een oude bekende’. Twee jaar geleden heeft hij een gedeelte van zijn kerststallenverzameling in de kerk tentoongesteld, de rest van zijn verzameling komt dit jaar aan de beurt.
Verder laten nog een paar mensen zien wat voor moois zij in huis hebben.
Wegens het succes van vorig jaar verzorgt Marijke Sloot zaterdag 16 december opnieuw een creatieve inloopmiddag.
Tijdens de muziekmiddag op 17 december treedt Duo Puur op met harp en dwarsfluit.
Een prachtige combinatie van instrumenten.
Beide middagen zijn vrij toegankelijk.
Het belooft ook dit jaar een mooie expositie te worden.

Thema: ‘De herders op het veld’.
Wanneer: 16, 17, 23, 24 en 25 december van 13.30-16.30 uur
     Waar: protestantse kerk Noordwolde