EEN GOED GESPREK – Voltooid leven EEN GOED GESPREK – Voltooid leven
Vorig jaar mei stond er in het kerkblad een stuk van mijn hand over het verlangen om zelf te bepalen wanneer je mag sterven. Ik merkte dat dit bij sommigen iets losmaakte. Over voltooid leven én de wens om te sterven zou ik een goed gesprek binnen de gemeente willen voeren.

Ik heb voor dit gesprek twee momenten gekozen, beide op donderdag 14 februari: ’s middag om 14.00 uur in De Kosterije en ’s avonds om 20.00 uur in het Anker.
Om een goed gesprek te voeren zijn wel gesprekspartners nodig. Als u overweegt deel te nemen, dan wil ik u vragen mij dat te melden
(acmeesters@hetnet.nl, of anders: tel. 476869). De middag en avond gaan namelijk alleen door bij voldoende deelname.

Ds. Alco Meesters