Bezoek Abe internaatTadzjikistan 2018 Bezoek Abe internaatTadzjikistan 2018
De Stichting Stype Tadzjikistan is druk bezig met de voorbereiding van een groepsreis deze zomer. Zoals al eerder is geschreven, willen we dit jaar als ons laatste project voor het internaat in Hisor een nieuw gebouwtje voor de was te realiseren.

Op dit moment zijn de nodige financiën hiervoor nog niet beschikbaar of toegezegd. Het was een verrassing dat we de netto opbrengst van de Vastenmaaltijd van het Veertigdagenproject mochten ontvangen. Gulle gevers: hartelijk dank. Dit geeft ons weer moed dat het benodigde bedrag er zal komen.
lees meer »
 
Bezoek internaat september 2017 Bezoek internaat september 2017
In september 2017 ben ik samen met het mede bestuurslid Djoke Westerdijk naar Tadzjikistan geweest. We hebben in het internaat in Hisor de 60 nieuwe bedden bekeken die wij in Tadzjikistan hebben laten maken. We hebben opnieuw gezien dat de overheid ook dit jaar  weer veel in het internaat heeft vernieuwd. Ook hebben we kennis gemaakt met drie nieuwe bewoners van de door ons gehuurde flat.
lees meer »
 
Oproep deelname reis 2018

Oproep deelname reis 2018
Stichting Stype Tadzjikistan organiseert mogelijk nog één keer een reis om de levensomstandigheden in een tehuis voor gehandicapte kinderen te verbeteren. Mensen die mee willen, moeten gezond van lijf en leden zijn. Vakkrachten zijn welkom, maar niet iedereen hoeft timmerman te zijn.
 
lees meer »