Verslag van de laatste reis door Abe Timmermans

Verslag van de laatste reis door Abe Timmermans

Intussen ben ik al weer een tijdje thuis na mijn (vakantie)reis naar Tadzjikistan.  Het was een reis waarin we ons o.a. georiënteerd hebben op werkzaamheden voor het internaat met 320 kinderen in Hissor. Na enkele bezoeken aan het internaat en gesprekken met de directie daarvan, wil ik samen met mijn reisgenote Hanna Bakker het bestuur van onze stichting voorstellen de wens van de directie te bekijken op haalbaarheid.

lees meer »
 
Reisverslag Tadzjikistan 2015 Reisverslag Tadzjikistan 2015

Reisverslag  Tadzjikistan 2015

Zoals u inmiddels wel heeft gezien of gehoord, we zijn weer terug van onze reis naar Tadzjikistan. Zowel de heenreis als de terugreis verliepen voorspoedig. Het is ongeveer 9 uren vliegen. We kwamen op 18 juli s’ morgens om ongeveer half vijf aan op de luchthaven van Dushanbe. Na een uur waren we door de douane en werden we opgewacht door een paar van onze Tadzjiekse vrienden. De stad begon al een beetje te leven. Je zag vrouwen met een klein vegertje de stoffige straten vegen.

lees meer »
 
Reisverslag 2014 naar Tadzjikistan van Abe Timmermans en Jan Hulst Reisverslag 2014 naar Tadzjikistan van Abe Timmermans en Jan Hulst

Reisverslag naar Tadzjikistan

Zondag 4 mei  zijn Jan Hulst en ik om 14.30 uur vanaf Schiphol vertrokken naar Tadzjikistan. We kwamen daar om ongeveer 4 uur plaatselijke tijd aan.

lees meer »
 
Tadzjikistan verslag van reis 2014 door Jan Hulst Tadzjikistan verslag van reis 2014 door Jan Hulst

In januari werd ik gevraagd om deze zomer mee te gaan als leiding met een groep jongeren uit Friesland naar Tadzjikistan.

lees meer »